joi, 18 decembrie 2008

6 din 6 ca la Loto

Pot sa ma laud ca am avut examen ieri si au luat toti traseul, trei baieti si trei fete, am impresia ca lucrurile sau mai linistit si examinatorii nu te mai pica din orice. Emotii au fost, dar cursantii au facut fata. Cinci cursanti erau la prima examinare si unul a dat a doua oara.

10 comentarii:

Anonim spunea...

bravo voua!ar fi bine sa spuneti si numele instructorilor care au pregatit cursantii!

victor del corco spunea...

Suntem trei instructori la scoala eu, sotia mea si colegul meu Marginean. Nu cred ca numele conteaza, calitatea pregatirii este aceeasi.

Anonim spunea...

In primul rand La Multi Ani, si un an nou fericit! As avea si eu o rugaminte, daca se poate. Am examen iarasi anul asta, inca nu stiu cand, nu se mai fac programari doar dupa 6 ianuarie, si as vrea sa stiu care sunt raspunsurile gresite in cartea cu cd de la national, pt ca nu avea probleme la examen. Multumesc anticipat

victor del corco spunea...

La Multi Ani !
Stiu ca exista cateva neconcordante intre raspunsurile considerate corecte in carte si raspunsurile considerate corecte la politie, stiu asta de la cursantii mei, una din intrebari este cea cu roata de rezerva, in carte corect este sa nu mergi mai mult decat e necesar iar la politie sunt doua raspunsuri in plus sa nu depasesti 80 km/h. Alte intrebari nu sunt sigur si in plus la politie se poate modifica grila cu raspunsurile corecte si cartea de la National poate fi reeditata cu alte raspunsuri, deci nu pot sa fac alte afirmatii.
Recomandarea mea este sa inveti foarte bine legea si sa faci conducerea ecologica, conduita preventiva, mecanica si primul ajutor din cartea de la National. Daca constati o neconcordanta cu legea atunci postezi intrebarea si o discutam.

Anonim spunea...

DACA FAC 5 26 UNCTE LA CHESTIONARELE DE PE INCEPATOR,CE SANSE AM SA IAU SALA?
ULTIMA DATA AM AVUT EXAMEN IN AUGUST,AM FACUT 18 P,INSA,INAINTE SA SE TREACA LA EXAMINAREA ASTA PE CLCULATOR AM PICAT DE 2 OI ORASUL PE CAND SALA AM LUAT-O CU 26 LA AMBELE EXAMENE.MULTUMESC!

victor del corco spunea...

Aveti sanse 90 % sa luati sala, dovada ca ati luat cu 26 de doua ori, acum s-au schimbat intrebarile si au introdus mecanica si conducere ecologica. Problema este la traseu, aici ceva se intampla si trebuie rezolvat.

Anonim spunea...

Buna ziua,
As dori sa stiu, aproximativ, cam cate intrebari sunt de mecanica. Merg la sala saptamana asta si imi e cam teama de cele de mecanica si cele de cele cu punctele de penalizare

victor del corco spunea...

Una-doua de mecanica, una de conducere ecologica, una de conduita preventiva, una de prim ajutor si una-doua de infractiuni si contraventii

Anonim spunea...

Buna ziua! Am o intrebare. Am dat sala am luat 26, am dat traseul pe 27 ianuarie, am picat pt ca, cica, nu am acordat prioritate de dreapta si acum am marea nelamurire cand pot sa ma reprogramez?! Cum e: dupa 15 zile lucratoare sau nelucratoare. Multumesc

victor del corco spunea...

Te poti reprograma dupa 15 zile calendaristice, adica in a 16-a zi poti da sala dinou. Imi pare rau ca ai picat la traseu.