miercuri, 16 decembrie 2009

Soft didactic pentru scolile de soferi

O noua conditie pentru autorizarea scolilor de soferi este achizitionarea unui soft didactic si a unei retele de calculatoare pe care sa ruleze acest soft, sunt de acord cu folosirea metodelor si mijloacelor moderne de pregatire a cursantilor, dar sunt cateva aspecte ale problemei cu care nu sunt de acord:
1. Este un sigur furnizor "agreat",deocamdata, asta inseamna monopol. Parerea mea este ca se pot impune anumite conditii care sa le indeplineasca acest soft, dar sa fim lasati sa alegem singuri furnizorul.
2. Pretul acestui soft este 8.000 ron, cu "reducere" este 4.000 ron plus reteaua de calculatoare, ghiciti ce pret va avea scoala de soferi de la 1 ianuarie.
3. La ce mai e bun profesorul de legislatie daca trebuie sa predea pe baza softului si intrebarile de la examen sunt la liber pe net?
4. Acest soft agreat nu respecta programa de invatamant.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa cum ati observat firma agreata este din Craiova,iar daca se va studia actionariatul Bizarre soft s-ar putea sa se ajunga la Berceanu.
Daca cei din Transilvania au votat Basescu acum avem toti ceea ce am votat.

Anonim spunea...

sunt profesor si din 2004 sunt si instructor independent,n-am lucrat cu carte de munca la scoala de soferi,am carte la liceul unde sunt profesor,nu este nici o cale sa fiu acceptat ca instructor independent?(am platit impozit forfetar)
va multumesc.

victor del corco spunea...

Din pacate nu puteti primi autorizatie fara vechime ca instructor pe cartea de munca. Singura solutie este sa va angajati la o scoala cu contract de 2 ore/zi

Anonim spunea...

buna, vreau sa intreb daca anul acesta sau cel putin in prezent mai sunt valabile aceleasi chestionare din cartea de la national din 2009 sau au aparut altele noi. intreb deoarece am observat ca si pe site-ul drpciv au aparut mai multe intrebari noi, stiti ceva despre asta? Multumesc

victor del corco spunea...

Cartea este valabila, dar pe drpciv.ro apar intrebari noi si e bine sa lucrezi chestionare pe site daca ai posibilitatea.