vineri, 4 aprilie 2008

Ce trebuie sa cuprinda scoala de soferi?

Legea prevede ca scolarizarea trebuie sa cuprinda 30 ore de legislatie rutiera si 30 ore de conducere. Exista o programa de invatamant care spune ce trebuie sa invete un cursant.
Problema apare la orele de conducere cand instructorul fie nu face efectiv 30 de ore, fie nu-l invata nimic in 30 de ore pe cursant.
Inainte sa incepeti o scoala de soferi pune-ti cateva intrebari:
Ce cuprinde scolarizarea?
Cat dureaza ca timp o sedinta de conducere?
Cati kilometri facem aproximativ intr-o sedinta ?
La cate zile programam sedintele de conducere?
Cautati recomandari printre cunostinte si prieteni, alegeti o scoala care semneaza un contract, verificati sinceritatea celor care va dau informatii si daca au interes sa luati din prima.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da' cum e cu chestia asta "Daca au interes sa luati din prima ?"
Or fi si scoli fara clienti, numai ca la concurenta din ziua de astazi presupun ca daca simti ca nu progresezi imediat cauti pe altul. In acest caz unde-i scofala, daca mergi pe principiul "nu-l invata mare lucru ba mai si invata-l lucruri gresite, ca astfel va avea in continuare nevoie de tine si va scoate banul din buzunar" ?

Anonim spunea...

In Slobozia sedinta dureaza 1h30min adik 22,5h in total...(15 sedinte-850 lei)Asa e peste tot?

victor del corco spunea...

Important nu e cat dureaza ci ce faci in timpul sedintelor de conducere. Te pot tine doua ore in masina fara sa te invat nimic sau in 1h30min te pot invata suficiente lucruri, aici sa faci diferenta. Pretul cam asa e peste tot.

Anonim spunea...

In Zalau doua ore de condus dureaza 100 min. Cat despre orele de legislatie sunt "obtionale". Majoritatea prieteniilor care au facut scoala au mers la maxim 3 ore. Eu acuma imi fac dosarul si ma pregatesc sa incep. Am de gand sa nu ratez nicio ora de condus, iar la legislatie sa ma duc cat de des pot.

victor del corco spunea...

Si cat costa scoala ?