luni, 28 ianuarie 2008

Ninge iar in Brasov

luni, 14 ianuarie 2008

Ora de conducere

Iata cateva imagini din timpul unei sedinte de conducere cu un cursant aflat la 20 de ore de conducere. Astept comentarii de la incepatori si pareri, ce probleme se observa, care sunt lucrurile bune, care sunt mai putin bune? Sedinta de conducere este in Brasov pe strada Grivitei pentru cei care cunosc orasul

joi, 10 ianuarie 2008

Scoala de soferi

Am inceput astazi orele de conducere cu sotia unui prieten care a facut scoala de soferi cu mine si a adus-o mai cu forta la scoala. Doamna are potential, dar sotul o streseaza acum ca nu vrea sa-i cumpere masina dupa ce ia permisul. Toate aceste probleme si stresul emotional au facut ca in prima parte a sedintei femeia sa uite tot ce a invatat si in loc sa apese frana a apasat acceleratia.

miercuri, 9 ianuarie 2008

Poiana Brasov

Am fost de curand in Poiana la sanius cu fica mea Ioana, si a fost o atmosfera de vis, ningea usor si nu era foarte frig. Era cam aglomerat traficul, dar ne-am simtit bine, mai ales Ioana care s-a dat cu sania pana a obosit.

luni, 7 ianuarie 2008

Codul rutier sau OUG 195

Am vazut la Realitatea TV o emisiune cu Prigoana in care era foarte revoltat ca a fost amendat de politie ca nu a deszapezit in Bucuresti, iar purtatorul de cuvant al politiei a spus ca exista ordonanta 195 care le permite sa amendeze firmele de deszapezire sau salubritate daca nu curata drumul public, moment in care toti invitati au spus ca nu au auzit de aceasta lege. Majoritatea cunoaste aceasta ordonanta sub denumirea de Codul Rutier si doar cei care vor permisul mai citesc aceasta lege.

Sfantul Ion

Un calduros La Multi Ani ! pentru Ion si Ioana, multa sanatate si fericire le doresc.

sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Gerul Bobotezei

Cand auzeam la parinti aceasta expresie nu stiam la ce se refereau, dar de cand m-am mutat in Brasov am inteles ca se referea la aceasta perioada din ianuarie in care avem temperaturi de -20 grade aici si -25 grade in zona Miercurea Ciuc.

marți, 1 ianuarie 2008

La multi ani 2008!

Va doresc tuturor multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor! Sa auzim numai de bine in acest an si sa conduceti cu grija